Ти Си Стандард Лепоте

Тимур Трифанов
Све најбоље на том светлу,
Припада Теби!
Само Ти један...
Сви мушкарци на планети,
Од сумрака до зоре,
Ти пева серенаду
испод прозора!

Ти си прави, сабласан...
Лепоте Стандард!
Погледај то небо!
На ноћни небосвод...
Чак и све ове звезде,
Ти сијају један...

Звезда сјај бледи,
Пред твоје лепоте!
Звезде падају са неба,
Се деле на делове,
Гледајући са завишћу
на тебе...
Претворити у звездано
Прашина!

Ти Си, Ти Си Стандард
Лепоте!
Ти си неговао сан,
Било мушкарци...
Без Тебе за све нас
Живот ће се завршити
на земљи!
Ти Си, Ти Си Религија
Лепоте!

Све најбоље на том светлу,
Припада Теби!
Само Ти један...
Сви мушкарци на планети,
Од сумрака до зоре,
Ти ударио онесвешћивање!