Це чудово, що тебе не знаю...

Вячеслав Романовський
      
Це чудово, що тебе не знаю:
Ти для мене – дивовижний світ.
І його потроху відкриваю,
І радію – він таки без краю
На любові й вірності стоїть!

 22.04.2016.