Для Оли на 8 марта

Ладамир Сережень
    Керівництво держави, у моїй скромній особі, вітає Вас, Ольга Анатоліївна, зі святом та дарує малесенький концерт (з однієї пісні) у виконанні вигнаного соліста анемічної капели «Відтоптані вуха» Сергійка:

Шукали козаки квіти в Амстердамі
А тепер вертають до своєї «мами».
Ось дзвіночок Олі. Час – чотири нолі.
Зустрічай рідненька, ти нам наче ненька!
Везли, везли квіти польськими лісами.
На кордоні стали – митники дістали!
Знов дзвіночок Олі: - Як зарадить долі?
Лиш вона все знає, справу нам владнає.
Проблеми в дорозі -  ой, померзнуть рози!
Зустрічай скоріше, щоб було тепліше.
Ой, ти, Олю, то така вже доля –
Навіть у суботу бігти на роботу!
А якщо нездара поморозить квіти,
Він таке почує! Ладна його вбити.
Ой, не сердься, Оля! Ну, така вже доля.
Годі їх картати, іще буде свято!
Ось воно і свято! Ти живи багато!
Посміхайся людям! Якось воно буде.
Нехай тобі, Оля, посміхнеться доля.
Щастя побажаю, цілую, кохаю