Благодатне сяево кохання

Вячеслав Романовський
Як із тьми зоря зіходить рання
І радіє світлу спраглий цвіт –
Благодатне сяєво кохання
Зцілює, очищуючи світ.

Трепетний гарячий струм любові
Спалює і ненависть, і бруд.
І розквітлі волоті бузкові,
Певно, силу звідціля беруть.

У твоїх очах – замрій надія,
Що повз нас це диво не мине.
Я  ж дивлюсь, дивуюсь і радію,
Що обрала саме ти мене…

26.04.2016.