Щаслив мит

Юлия Демченко13
Стій. Лише хвилину зачекай.
Мовчи, і не кажи ні слова.
Сумне минуле більше не чіпай,
І не звертай до нього знову й знову...

Закрий свої ласкаві очі,
Та пригадай щасливі миті,
Коли разом були щоночі
І посміхалися зірок блакиті...