на лакском языке

Баху Махмудова
                НИНУ

                Инава бувт оьрмули
                Т1ит1ала вин къархьури
                Аллагьнал буллу гьантри
                Къуманува лагунни

                Вил щаллагу ххаришив 
                Инава бувсса  оьрч1ру
                Чил хьулух къабацанну
                Ххалинну хъуни бувса


                Ттаттагу уккун лари
                Ниттия бат1ул хьуну
                Авдал хьуну лирч1унни
                Мяива оьрч1ал нину

                Я Аллагь къадулуннав
                Дукъарч1айсса ц1уц1аву   
                Инава бувсса оьрч1ахь    
                Инара цура учинсса
    
               
                Дак1ниба къадуккара
                Бабай жун ина
                Ялату аьнт дурну
                Ич1ура ядурс


               
                Къабхьури,къабхьури 
                Жул ххира бабай
                Цуксса бан ччайну
                Кумаг бан къабхьур
                Я Аллагь  я Аллагь
                Жу гьалал бити
                Жулла аьзиз ниттин
                Оьбизанс бубхьур.