Хочу купатись...

Валентина Пащенко 2
   Хочу купатись в морі любові,
   Хочу відчути жагу я життя.
   Нема на Землі кращої долі
   І більшого щастя нема!

   Дозволь на плече тобі голову схилити,
   Дозволь все життя тебе вірно любити,
   Дозволь мати віру і мати надію,
   Що я для тебе є твоя мрія.

   Бо без любові сонце не світить,
   Вітер не віє й трава не росте,
   І я без любові не можу і миті,
   Бо без любові не буде мене!
 
   1 червня 2004 року.