Весна дурманить

Тамара Горбаченко
Світанок розкриває квітам очі,
Цілющою росою омиває.
Родився день із весняної ночі,
В травневому квітучому розмаї.

Весна дурманить й душу розтривожить.
Серед жінок лише одна єдина
Трунком зп`янить й красою заворожить.
До неї серце, тіло й думка лине.

Серед сяйних квіток в цілому світі,
Серед зірок одна, твоя, зоря,
Що лиш тобі, єдиному ясно світить.
То доля, щастя і любов моя.