У круговерть кохання...

Тамара Горбаченко
Ти, зірка ясна й промінь світлий,
Що освітив буденний шлях.
Коханий, ніжний і привітний,
Пломінь бажань в твоїх очах.

Нащо щасливу мить дарую?
Цілунки спраглих, ніжних вуст?
Лиш мій - єдиний...Зачаруюсь,
Й в твоїх обіймах утоплюсь.

У круговерть кохання кинусь,
Забуду все, лиш тільки ти
Щоб поряд був, і серцем лину
До тебе, любий, крізь дні й роки.