Былое адыйшло...

Михаил Кортелёв
Былое адыйшло ў прыкметы,
Быццам лёгкакрылы птах,
Яно спачыло, ужо, на сёмым небе
І далей, на сямі, ляціць вятрах.

Былое заціхае рэхам,
Што па кішэнях не злажыць…
Яно, як воз, што з каляіны з’ехаў
І зьнік у процемках начы…
-14.04.16.