Христос Воскрес!

Марина Белобров
Там на пасочці в корзинці
Свічечка палає,
Крашанки яскраві, світлі
І очі заглядають,
Всі чекають святе чудо,
Щоб Христос вознісся,
Благодатний вогник врешті
Яскраво загорівся...

ПРИСПІВ:

В небі янголи кружляють,
Нам новину сповіща,
Сина Божого прославляють
Знов жива його душа,
Поборовши смерть назавжди,
Він вознісся в небеса
Тим надію всім нам давши
Треба вірить в його чудеса!

Молитви читають люди,
Просять всі спасіння,
Святе свято наступило всюди
Христове воскресіння!
І пташки співають в небі
І душа знов радіє,
Всі сьогодні благословенні
Божею надією...

ПРИСПІВ.

І водичкою святою,
Всі сьогодні вмиті,
Щоб відкрились очі знову,
Всі ми Божі діти,
Всі із Церкви йдем додому
І добро несемо,
Посміхаючись довкола,
Любов всім роздаємо...

ПРИСПІВ.

Всім бажаємо щастя, миру
І по життю чудес,
Всім здоров`я і терпіння
Для нас сьогодні Христос воскрес!
Христос Воскрес!
Христос Воскрес!
Христос Воскрес!
Господь благословляє він воістину Воскрес!