Роки

Алекс Дампир
Ах  роки роки куда?
Ви течете як вода,
І на маминій голівці,
Дезь узялась сивина,
Не течіть роки водою,
І не каркайте ворони,
Не тікайте журавлі,
Не крадіть роки мої,
Не крадіть років , не треба,
Хай не летять вони до неба,
Хай побудуть ще зі мною,
Літом, осінью, весною,
Хай вдихне душа моя
Доки мама ще жива,
І вдихне на повні груди,
Доки поруч рідні люди,
Не хочу я зірок із неба,
Тільки маму біля себе,
А для мами років з сто,
Щоб не втратить ні защо,
Щоби поруч завжди бути,
Й щоб не розлучив ніхто,
А на решту всеодно,
Ах роки роки куда?
Ви тичете як вода,
Не течіть роки водою,
Залишайтеся зі мною!