207. З Пасхою...

Игорь Ярин
 
                Скромные поэтические потуги моего сына
                Святослава. На украинском.


  З Пасхою всіх вас вітаю,
  щастя та добра бажаю.
  Щоб у вашій рідній хаті
  всі завжди були багаті.
  Ті пісні, що за столом,
  щоби линули селом.
  Всім добра, любові, миру
  і пшениці повну міру,
  а іще хай буде в вас
  все до ладу повсякчас.