Коханому

Саша Горская
Для кожного в світі своя є кава:
Хтось п"є неначе вугілля чорний
Еспресо, хтось п"є американо,
Дехто п"є лате, а дехто з лимоном,
Хто капучіно, хто мокачіно,
Хто фрапучіно п"є зазвичай...
І тільки ти з якоїсь причини
П"єш чай...