Весняне сновиддя

Вера Свистун
Родинний речник - злагода.
Не вимріяно - зрадила...

П'янкий, медовий щем,
жадала ще і ще -
цілунків, доторків,
щоб раювати - слів!
Хай сіються дощем
на руки і плече...

Родинний речник - злагода.
Не вимріяно - зрадила...

Сновиддя весняне
з просонням - промайне...