***

Джон Резерфорд
Не печалься серце моє
Не плач не ридай
Загорітися тобою
Вільній думі дай

Схаменися серце моє!
Прошу тебе грай
Грай чудову пісню долі
Жити мені дай

Запалися серце моє
Іскро не згасай!
Як угаснеш то собою
Забереш мій Рай