Сльози падають...

Марина Белобров
На коліна сьогодні впаду
І пробачення у всіх Вас попрошу
За те, що так рано в раю
Ви мої, сьогодні хороші...
За те, що в ті роки тоді
Ви себе не жаліли,
Під кулями в вогні,
За нас Ви загинули...

ПРИСПІВ:

На війні, як на війні,
Сльози падають, кулі летять
Десь чекають рідні листи,
А вони мовчать і мовчать
І летять десь журавлі,
Це душі павших солдат,
Не дочекались їх матері,
На полях...могилки стоять...

Квітами прикладу до землі,
Горстку я загорну у лодонь,
Очі закрию...зі мною ось Ви
І крики солдатів " Вогонь! "
І стіна кулеметна стоїть
І від болю здригнулась земля,
Вража куля в солдатів летить
Ось затихло...побратима нема...

ПРИСПІВ.

Сльози падають, пам`ять жива
І на грудях медалі дзвенять,
Вас так мало зосталось, забрала війна
І з очей в усіх сльози летять...
Затягнулись рани давно,
Але пам`ять вічна, жива,
На горбочках травою проросло,
На колінах друзі в сльозах...тишина...