ДОЩ

Тамара Горбаченко
Дощ натягнув свої струни
По асфальту дрібненько застукав.
Вітерець легенький дунув
Застукотіли додому каблУки.

Ми з тобою удвох сміливі
Дощу не чуємо, не помічаємо.
Ми, з тобою, обоє щасливі,
Світанок змоклий зустрічаємо.