ВИ З НАМИ...

Марина Белобров
На очах бринить сльоза,
Рани ниють у душі,
Хочу " Дякую..." Вам сказать
Всім павшим і живим...
За те, що колись давно
Ви життя своє не жаліли
Йшли під кулі у вогонь,
Не дивились, що рани боліли...

ПРИСПІВ:

Ви не зникші, Ви сьогодні з нами,
Ми пам`ятаємо і сумуємо за Вами,
Сльози не ховаючи квіти прикладаєм
На могильних плитах ім`я Героїв читаєм...

В пам`яті живе гуркокіт кулеметів
І голоса друзів " Уперед!"
Ви дивились мужньо в очі тоді смерті
І боролись за життя насамперед...
І стікавши кров`ю з ран і не упавши,
До останього тримались на війні,
На полях...загинувших товаришів
Підбирали...тільки горбики росли...

ПРИСПІВ.

Так спокійно но на душі самотньо,
Мало Вас і сивина прикрила всі роки,
Сьогодні хтось зустрівся, а хтось не до жив
Слава Вам Герої на віки!
Курличуть в небі журавлі поодиноко,
Це душі всіх загинувших солдат,
Сьогодні Ви всі з нами...не самотні
Сьогодні ми пам`ятаємо про Вас...