Ти для мене багато значиш

Виктория Гребенюк Роженкова
В цьому місті тебе нема,
Ти для мене багато значиш...
У душі наче знов зима,-
Я сумую, та ти не бачиш...

В цьому місті тебе нема,
Ти далеко в чужій оселі...
Наодинці з болем сама,
І думки в голові невеселі...

В цьому місті тебе нема,
Я сприймаю усе належно...
Ніч холодна мене обійма,
А на серці чомусь бентежно...
03 05 2016 р
Вікторія Р