Незнаёмка

Вечная Ная
"Незнаёмаму чалавеку, якога я сення сустрэла на вуліцы. Дзякуй за шчырыя словы.."

Сустрэнеш раптам чалавека
І хутка цёпла на душы.
І не патрэбны нават лекі,
Каб збавіць сэрца ад нуды.

Не мае розніцы і тое,
Што незнаёмка я зусім,
Але усе прагненні, мроі,
Зноў сталі для мяне ўсім.