умиление

Маха Иванова
trixclibrarian.tumblr.com

halfway to compassion
lies a pitstop of delight
don’t get stuck there
unless you want to
spend your life
in the pisser
********

mahaivanova.tumblr.com

На полпути к состраданию

находится остановка - умиление.

Не застрянь на ней,

если не хочешь

спустить свою жизнь

в унитаз