Доля

Людмигор
У кожної людини
Є день – один єдиний.
Коли зірки на небі
Плетуть судьби потреби
Та візерунки долі,
Характер, мрії, волю,
Під піклуванням БОГА.
Народження. Дорога.
З дитинства мрії сяють,
Там Янголи вітають.
Краса природи дивна
Коли бажання мирні.
Потрібно світ любити,
В красі душевній жити.
Щоб шлях вів до Едему,
Щоб слово з ділом – в тему.
Кохання щоб праворуч,
Та Янгол завжди поруч.