Я знайду кольорову квiтку

Валентина Козаченко
Я знайду кольорову квітку
Під осіннім хистким листком,
Що сховалася там від вітру,
Коли скучила за теплом.

Це маленьке осіннє диво,
Що на вигляд таке просте,
Перетворить ту мить - в щасливу,
Літо бабине - в золоте.