Думу думаю...

Вова Дедуля
                ***
 Думу думаю,бо по світу
 Із торбиною підем всі.
 Душу щедрую і відкриту
 Залишивши на сомоті.

 Геть з дороги,твою скотину...
 Порошенки,Яценюки.
 Бачу моторошну картину
 Повилазили гівнюки.

 Повилазили і богують,
 Чорний ворон довбе,клює.
 Із народом своїм воюють,
 А Іуда творить своє.

 Добиває країну вбиту,
 Що ж ви робете? Хай вам грець.
 Таки підемо всі по світу
 Жебраками,невже ж кінець?

           В.Савош.