***

Татьяна Топал
Ти дозволив собі вести себе розпутно.
Дешеве життя твоє і пусте.
На душі твоїй велике смердюче п'ятно
І падіння твоє низьке

Ти прийняв в себе надто багато сміття
Вважаючи те за потрібне
І з гордою посмішкою знищуєш своє життя
Хоч у глибині душі тобі від того зле

Кількістю партнерів гордишся
Або об'ємами випитого алкоголю
Чого ти ще в цій сфері "доб'єшся"
Якщо єдине твоє виправдання "я хочу і я собі дозволю"

Ти живеш інстинктами
І не шукаєш нічого вишуканого
Ти не цураєшся користуватись дешевими лярвами
Від твоїх почуттів не залишилось нічого живого

І не буде спокою на серці твому
Поки не зміниш спосіб життя
Повернись людиною знову
А поки твоя душа чекає твого каяття.