Мий де скузе

Максимус Михайлов
Вынтул суфлэ рече,корабия  оризонтул трече.
Деасупра пасэря збоарэ-н грабэ,рэтэчи орь е оарбэ?
Турбате валурь гынду-мь мынэ,те-аштепт де-о сэптэмынэ.
Де че ну-с пасэря чя рэтэчитэ,де че ну-с корабия рэзврэтитэ?
Сэ ну мэ жигняскэ атыта дорул,сэ уйт аморул..

Дескис-ай уша дезбрэкатэ,плекат-ай,аморцитэ ка пе бузэ шоапта.
Се прелинже роуа пе фрунзе,ымь чер мий де скузе,
Виноват,сынжеле рэчисе-н вине,ну пот фужи де тине..
Яртэ-мь небуняска грешалэ,желозия-й амарэ,-й боалэ.
Реынтоарче-мь а юбирий армоние,ка с-аскундем нороку-н пэлэрие.