U. F

Онихчап Мегель
Make me down.
Minus 5th  level
No shades around
No mirrors in the daytime
Make me round
So endless
Immense
Yellow
Like  an autumn  between sand
In no one knows
In never
What I found
I can not put in pockets
Put on the ground
It just for forever
Now my nose so high
Like never before
Like never.