Prosze Cie...

Алла Польская
PROSZE CIE...

 
Prosze, kochanie, pomysl o mnie.
Bez ciebie jestem sama, w obcym kraju.
Prosze, przyjdz tej nocy do mnie, we snie.
Bedziemy w rozkoszy nieziemskiego raju.
Niech nam zazdroszcza, moj Ty Boze!
Fantazje milosne wypelnia nasze loze.
W tym snie polaczmy swe dusze i ciala.
Co najmniej o 40 lat staniemy sie mlodsi
I, nocy tej nam bedzie malo.

17-10-2014

                ***

AP (the original version – ru)