карма...

Виктор Сурженко
…ми просто приречені з вами раби
блукати у бруді незримого нами…
прозові стосунки, геть майже як сни
буває на різні думки натякають…

час ставить на карту не винних і винних,
усіх загрібає карма буденна…
обходимо здалеку те, що жахливе,
йдемо проти плину щоніч, щоденно…

не маємо крил, але ми не хворі,
коли що стосується власних бажань       
змовкаємо враз, бо змучені болем
порушених клятв…