Буде - ТАК!

Наталья Кислощук
Я - жінка...я - не Янгол...я - БОГИНЯ!!!
Я день і ніч...я сонце і пітьма...
Я вогнище...любові берегиня...
Спекотне літо...крижана зима...

Не намагайся ти мене збагнути:
Я - незбагненна, як саме життя...
Я можу бути ніжна, добра, люта...
Я витвір Бога...я земне дитя...

Якщо мене зумієш покохати,
То зрозумієш - я твій оберіг!
Мене не намагайся розгадати,
А краще поклади любов до ніг!

А я візьму найкращі в світі фарби,
Змішаю разом акварель й гуаш,
І розфарбую білим вічні скарби:
Нашу любов і вічний травень наш...

Що я найбільше хочу? - буть ЄДИНА!
Не треба мені почестів, відзнак...
Я - жінка...я - Земна...та...я - БОГИНЯ!!!
Сказала, що - БОГИНЯ - буде ТАК!!!