Розкажи

Лунизана Путница
Розкажи

Я люблю тебе (Саша)
За твою доброту,
І за вдачу хорошу,
І за душу просту,
За бажання змінити
Все лиш так для сім’ї,
Щоб на краще змінити,
Дні майбутні мої.
Тільки де ж твої сили,
В дні важкого життя?
Щастя ми відпустили,
І нема вороття.
А роки пролітають,
Не вернути тих днів,
Коли ми говорили,
Теплих, лагідних слів.
Розкажи мені (Саша)
Чим ти зараз живеш.
Покажи ту дорогу,
По якій ти ідеш.
Я втомилась чекати
І просить тебе знов.
Мені гірко втрачати
Твою вірну любов.
Обійми мене, любий
Як колись, в (Ясенках),
Поцілуй мене в губи,
І порадуй в словах.
Нехай кури гребуться,
Хай там діти кричать,
Хоч тарілки поб’ються,
Й кози все поїдять,
А ти  дай мені ласку,
І за це не суди,
Бо вона, ніби казка,
Відведе від біди.
Я любові цій, милий,
Все віддам для життя:
І старання, і сили,
І свої почуття.
Лунізана, 25.07.1997р.