***

Тамара Горбаченко
Живемо у водовороті швидкостей
І раптом помічаєм - вже дорослі діти,
Сітка зморщок на чолі, біля очей.
Старієм... І нема чому радіти.

Спливає час невмолимо так.
Неможливо зупинити  повернути
Минулих днів, радостей і втрат,
Перших радостей, болей незабутих.