РАД1Ю

Тамара Горбаченко
Радію: сонцю золотому,
            місяцю ясному,
                вітерцю легкому,
                морю голубому.
       
Радію: сизому туману,
            співу й щебетанню,
                саду весняному,
                дощику рясному.

Радію: квіту у долині,
            маленькій дитині,
                лапатій сніжинці,
                пухнастій хмаринці.

Радію зустрічі з тобою
            й за те, що цінуєш.
                Радію ніжності безмежній,
                що ти мені даруєш.