Przebiegl chlodek

Алла Польская
Przebiegl chlodek
 
 

Przebiegl chlodek miedzy nami,
Zbyt dlugo jestesmy z dala od siebie,
Zbyt dlugo po prostu sami,
A mnie tak brakuje Ciebie.
Nie mroz mnie, nie sprawiaj mi meki,
Lepiej ogrzej, przemarzlam z udreki.

07-05-2016

                ***
АР (wersja oryginalna - ru)