А я пiду, не знаючи куди

Настасья Янова
А я піду не знаючи куди,
Не бачачи ні цілі, ні дороги,
І незабаром дощ зітре сліди,
А разом з ними зникнуть всі тривоги.

Хоч бути вільним — це важкий тягар,
Як жити, час підкаже та розсудить,
Але душа втомилась вже від чвар,
А від інтриг мене постійно нудить.