Вiтальний вiрш на аву групи ВК

Казимир Хрусталь
Спочатку було слово -
Про це ти добре зна.
Якщо вже тут - чудово,
Минув день недарма.

Забудь про все навколо!
Поринь у слів танок!
Залиш свідомість голу
Саму серед думок...

Вінниця
18:49 09,05,2016