Словами сказаному

Галина Серженко
Словами сказаному з сих пір не вір,
Слова зітліли, забулись і віджили.
Не вір тому, що тобі відкриває зір -
Ось зрілі зовні плоди всередині вже згнили.
Не вір тому, що медовий дарує смак,
Бо гіркуватий присмак наприкінці...
Життя жорстоке до тебе, а відтак, усе неправда,
Затям вже уроки ці!