Який щасливий я

Микуляк Татьяна
Який щасливий дощ - цілує твої очі,
Який щасливий промінь - пестить тебе й гріє,
Який щасливий вітер-неначе шаленіє
обіймаючи тебе у сяйві ночі...

Який щасливий сніг-торкає твої коси...
І,навіть,гай-закохано - щасливий,
коли в ньому гуляєш незрадливо
обтрушуючи босими ногами роси...

Який щасливий я-що поруч йду з тобою,
що можу бачить погляд і усмішку
і серце завмирає ніжно,
який же я щасливий, що з тобою...

Хоч мрію немов дощ-поцілувати очі...
Як промінь -пестити й зігріть,
як вітер -обіймати й шаленіти,
як сніг-закутать хоч на мить...

А я,мов гай, закохано -щасливий,
дивлюсь на наші зорі за горою,
і думка завмирає стрімко:
-та ми...лиш друзі із тобою....

27.04.16.