Смертельна хвороба

Олександр Мачула
Московія – це ракова пухлина Київської Русі, яка намагається поглинути материнське тіло. Якщо не лікувати цю смертельну хворобу, Україна помре! На сьогодні вибір методів лікування не надто великий – хірургічне втручання і хіміотерапія. Довго чекати не варто, а то буде пізно. Хвороба настільки прогресує, що відлік часу іде навіть не на роки…

11.05.2016