Чарiвнi Cили

Нат Алия Рассветы-Закаты
Важке життя, коли немає роду,
Коли немає в серці почуття...
Тоді дихання матері природи
Спостерігається в душі зовсім не так...

Коли навколо радується рід щасливий
І в серці ясно сяють почуття, -
Тоді даруються чарівні Сили,
З якими проясняється життя!..

Тоді весь світ з тобою буде рідний,
І радістью наповнеться душа,
Весь божий Світ розкриється щасливий
В прозорливих сіяючих очах!..