Молитва

Снежина Христова
О, смили се,смили се,
Всевишни!
Та нали Ти си наш Баща?
Нека бъдат силно обичани
и двете мои деца!
Нека срещнат достойни хора -
с тях взаимно да се дарят
с любовта, чудотворната
и с щастлив земен път!