Нiколи не запитуйте чому?

Наташа Даниленко
*З присвятою В*


Ніколи не запитуйте: "чому?"
Чому кохання раптом Вас обрало.
Воно - тендітне, щире почуття,
Такого в цьому світі надто мало!

Ніколи не вагайтесь: "чи люблю?"
Не закривайтесь зайвими словами.
Немає значення "навіщо" і "чому",
Коли тепла хоч крихітка між вами

Київ, 13.05.16