не зникай назавжди

Юлианна Бранивицкая
Кожна її любов-виснажлива,
від неї потерпають
Вона своїм коханням - зводить з розуму,
заплутує думки,
незворотньо перевертає все в моїй душі
Після неї, мене вже нема
Тільки біль з присмаком ртуті
Гублюсь в паралелях безкінечного кохання до неї
Ти як всесвіт мене поглотила
Можеш мене не любити
Тільки не зникай,
Не зникай назавжди