Вiддала б за тебе душу

Юлий Шевченко
"Впадаєте в сентиментальність, шановна пані! Вона шкодить вам. Поетичні вислови та сльозоточиві фрази не до лиця вам."

          (С) Сойчине Крило

---

Віддала би за тебе душу,
Хильнувши вина із солодких сліз.
Кажуть, весь світ - театр. І я, схоже, мушу
Грати свій акт (на біса?) на біс.

Я зібрала б для тебе зірки
У сузір'я на синій стелі.
Але для тебе я, схоже, піщинка
В сипучому серці пустелі.

Ти для мене - світанок та обрій.
Ти для мене - вода і хліб.
Та кохання мого траекторія
Із твоєю іде в обхід.

Всі свої обіцянки порушу
Пір'ям з сойчиного крила.
Я віддала б за тебе душу,
Якби в мене вона була.

13.05 20:26