Кричалки до матчу чу говерла - волинь субота 14. 0

Владимир Туленко
Кричалки до матчу ЧУ «Говерла» - «Волинь» –  СУБОТА  (14.05.2016), початок о 14:00


Автор:
Сьогодні в западному дербі
Нам, звісно ж. , .. полоскочуть нерви
Команди що ідуть останні!
То ж ви кричіть так, як … в останнє!

Фани «Г»:
Ми, звісно ж не погано грали,
Та в нас очки … повіднімали!
Кричати ми сьогодні будем…
«Скажіть, то справедливо, люди?»

Фани «В»:
І наш прекрасний клуб з Волині…
Отримав добре також … «в диню»!
Очок в нас стільки відбирали,
Що ми вже й … лузерами стали!

Фани «Г»:
Усі вже Шуфричі вас просять.
Нас не лякать… от так як досі!
Якщо ж бо не знайдУться клуби?
… То хто із ким гуляться будуть?

Фани «В»:
Надія  в нас іще не вмерла!
Спочатку … виграєм в «Говерли»!
Хай їдуть в гори … на «рибалку»!..
То ж ми «Волинь»! кричІмо палко!

Фани «Г»:
Казали сину бабця й мати,
… Що нас ніяк не обіграти!
Побуцькаємо ми вас трохи,
Бо граєте ви, наче … лохи!

Фани «В»:
Метати «ге» у нас всі вміють…
Ото й дурненькії радіють!
Та ви – в футболі всі «нульові»…
До того ж ще і не здорОві!

Фани «Г»:
Нам кожен ранок шепчуть гори,
Що наша першість … дуже хвора!
То й треба залишИть «Говерлу»,
Щоб з ФФУ всіх … «не поперли»!

Примітка:
ФФУ – федерація футболу України

Фани «В»:
Шепоче ніжно небо синє…
Що благодать … лише з «Волинню»!
То ж вам смішить людей не треба!
… Послухайте ви, хлопці, … неба!

Фани «Г»:
Повинні ми підсумувати,
… Що будемо … проблеми мати!
Кричіть знов стадіону «жерло»:
«Вперед, найкращий клуб «Говерла»!»

Фани «В»:
Нехай нам залишИтись вдасться…
Бо ти «Волинь» - єдине щастя!
У добрі дні… Та в дні негоди
«Волинь» - то Божий дар народу!

Автор:
От ситуації ж бувають…
Коли … ДВА клуби вилітають!
Чи дійсно так це у нас буде?
Дізнаємось… нам вірте люди!