Едина

Георгий Грищенко
Єдина

Чисте небо наді мною
І яскраве сонце світить,
Заворожений тобою,
Я готовий все стерпіти
Аби бути лиш з тобою.

Ти різка в словах і діях,
Та стихаєш за хвилину,
Я таку шукав у мріях
І знайшов тебе єдину,
Це щасливіша подія.

Признавався як в коханні,
Ти дивилася й мовчала,
Цілувались й на світанні
- Я люблю тебе, сказала,
Й одружилися у травні.

Час летить немов на крилах,
Ми дітей й онуків маєм,
В них любов і наша сила,
Яка в світі нас тримає
І для щастя народила.
12.05.16.