Танки

Анатолий Загравенко
Танки 

Нам вони за іграшки тепер,
ці хрестаті броньові потвори.
Водим дулом вліво, вправо, вгору,
сидячи у черевах „пантер”.

Дирчимо ротами – наступажєм.
Звісно курс який наш – на Берлін.
Там, за просвітлілим небокраєм,
ми ворожий знищимо заслін.

Начувайся, Гітлере проклятий,
дітлахи з вкраїнського села
лиш фашистів будуть убивати,
мирним німцям не причинять зла.

Ми не пограбуєм їхніх жител,
не зобидим їхніх малюків.
Нам би тільки ворога розбити
і живих побачити батьків.