Тихий гомiн

Казимир Хрусталь
Тихий гомін безсонної ночі,
Лірика грає, думу гада.
Щось незабуте сліпить у очі,
Сумно знов стало, думка засина.
 
Щось не забулось, муляє очі...
Сумно щоночі, спогади пізні,
Подвиги різні, губи дівочі,
Зірвані думки, дії залізні.
 
Лірика різна, музика тиха,
Спів опівночі вже дограва.
Може сьогодні хтось іще зникне,
З чарами ночі минуле зника.
 
Вінниця
Листопад 2013р.