В кат вн мороку

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х   Х

В катівні мороку завзяття
По вінця вже, вже через край...
Світлицю ненину, гай - хату,
Вороже, ницістю не край!

Сумні музики, і весілля
Із чар черлених трунок п"є,
А в лузі вистигає зілля,
Схололе - наче не моє!